Post by deathstiposichtta on Feb 17, 2022 23:18:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod wiele punktów ▞▞▞
▞▞▞ Rush Royale: Tower Defense TD 2022 version ▞▞▞
Podróbka Clash Roayle przepraszam za litówkę ale dawno nie grałem . Wracając do tematu uprawiania gry i gry reklama:P
Ta gra była kiedyś jedną z najlepszych. Gram od samego początku. Ale ostatnio stało się niczym więcej niż bezwstydnym chwytaniem gotówki, z tymi wszystkimi różnymi tygodniowymi karnetami do kupienia. To fałszywe.
Deweloperzy, proszę, czy możecie usunąć to, co dzieje się, gdy połączycie ze sobą dwie wieże i otrzymacie zupełnie inną. To po prostu głupie
Dobra gra polecam
Rush Royale: Tower Defense TD Diskarte liy
Rush Royale - Tower Defense TD APK na Android - Download
świetna gra. lubię tę grę, ponieważ jest to gra obronna, a gry obronne to mój ulubiony rodzaj gier
Sama gra jest dobra, ale karnet bojowy i wszystko inne za prawdziwe pieniądze jest zbyt drogie
Brakuje multiplayer
P2w gram tylko dla grzybów w sf game
Po pierwszym zabiegu nie mogę się radzić, cały progres i legendy przepadły...
Kiedyś kochali tę grę, ale teraz chcą tylko pieniędzy od ciebie... nie mogą uzyskać nic przyzwoitego, płacąc głupie sumy pieniędzy. Jak przyzwoite paczki są jak szokujące 55 funtów.
Dam 5 gwiazdek, gdy dodasz do gry normalny czat.
Rush Royale: Tower Defense TD Estratégia hffp
Wowe, wiem, że jestem nowicjuszem w tego rodzaju grach, omg, ze względu na moje doświadczenie, TEN GAME ROCK, zwłaszcza w obliczu silnego gracza, nigdy nie wiesz, kto wygra, sprowadzaj się do siebie. Wygrywam i przegrywam to część gier, ogólnie wiem, że będę grał w tę grę przez jakiś czas, w 100% żyć tą grą!!..
Na początku jest łatwo i zawsze wygrywasz... Po osiągnięciu pewnego poziomu - po prostu tracisz wszystko...
Sama gra jest wciągająca i bardziej wymagająca, niż się wydaje na pierwszy rzut oka, ale nagrody są bardzo grind i prawie trzeba zapłacić, aby być konkurencyjnym. Równowaga nie jest zbyt dobra, ponieważ niektóre karty są znacznie silniejsze niż inne.
Świetne punkty cenowe są szalone za to, co dostajesz
Dobra strategia z dobrymi postaciami w grze
To zabawne i wymagające. Niestety, mogę mieć smugi kiepskich gier nie ze względu na kłopoty ze zrozumieniem gry, ale losowość przy zakupie nowej jednostki lub połączeniu może sprawić, że noc będzie pełna frustracji. Może też pójść w drugą stronę lub być całkowicie zrównoważoną nocą. Dlatego dałem 3 gwiazdki! Ciągle wracam tak... 👍😁
Gra nie chce się za. Po pięciu minutach czekania gra nie załadowała się. Po podpięciu telefonu do WiFi to się dzieje.
Działa tylko przez Wi-Fi
Gra nie jest zła, ale ilość awarii na Huawei P10 jest niesamowita.
Traffic Rider Racen lmh
Uwielbiam tę grę, problemy z aktualizacją sprawiają, że ponownie nie mogę grać, nawet odinstalowałem i ponownie zainstalowałem, nie ma wyjścia
Całkiem dobry walkę czasu jednak: 1.50/50 męczy walkę jest na Pingu powyżej 500ms 2. Ceny paczek/waluty premii są tak astronomiczne, aż przykro patrząc jak niewiele mogą rozwijać się. 3. Pewne motywy są żywcem przeniesione z innych gier. Nie ma tragedii, ale widząc, że jest nastawiony na, zyskuje że zyski zyski po zyskach, sprzedając więcej.
Bardzo chcesz naciskać na płatności, jak na byłam zachwycona, po tygodniu nie da się grać... Nie oszczedzalabym, bo za dobre, początkujące uruchamiające gry można i należy się, ale ta gra to generalnie na chwilę, w kolko na samo, to działa ok, ale za co ? Tak na dzień czy dwa gra jest ok, później trac smak.
Gra z upoważnieniem lecz ma problemy z logowaniem wykluczają naszą rozgrywkę...
Zajebysta gra
Poprostu git
Zapłaciłem 15 zł za pakiet i poszedłem nie otrzymałem proszę o weryfikację i dokończenie zamowienia
Byłoby miło, gdybyś miał opcję oszczędzania energii. Ta gra zużywa zbyt dużo energii. W sumie dam mu 4 gwiazdki, jeśli nie zużywa zbyt dużo baterii..
Badzior - Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce ...
Niezła giera ale nowe karty postaci bardzo Żarki dropią. Grę polecam.
Rush Royale: Tower Defense TD Стратегије cmsm
Bardzo niezrównoważony po pewnym etapie. Ludzie inwestują pieniądze, aby nadać swoim postaciom moc. Nie ma długiej zabawy i będę go odinstalować. Nie warto grać i nie polecam
Pay2win
Gra ładuje mi się 2 minuty. Potem sukcesem słyszeć zapis, a następną następną fazę ma problematykę trybów gry. Po 1-3 sekundach gra się wyłącza. To nie wina mojego telefonu bo gierek działa mi. Miesiąc temu nie ma żadnych problemów z tą grą, ale po tej aktualizacjich gra mi nie działa. Mam androida 5.1