(Android) Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon pontok növelése hack
Feb 17, 2022 22:57:07 GMT -5
Post by deathstiposichtta on Feb 17, 2022 22:57:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pontok növelése hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon 2022 version ▞▞▞
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Nezahtjevne igre cjq
A játék közbeütközik, és egyre több gyémántot kér
Indian Cooking Star: Food Game Arkády zdjh
Wow 🥰🥰🥰🥰❤❤❤😘nagyon csodálatos játéka ❤🥰❤😍🔥😍🔥🔥nagyon fantasztikus, fantasztikus, nagyszerű, csodálatos❤❤❤❤❤ komolyan mondom nincs szavam 😐😘 🔥 milyen csodálatos játék 👍👍😀😀Mindenkinek ajánlom a letöltését 👍👍le is lehet tölteni 😀👍 nagyon jó munkát végzett az egész csapat 👍👍👍😀😀❤❤❤ imádtam. Köszönöm ezt a csodálatos játékot ❤❤👍👍😀😀.
Nagyszerű
Szép stressz mentes!!!
Szeretem ezt a játékot, mert ez a játék hozzátartozik...
A játék érdekes, viszonylag másnak tűnik .tetszik
Az első három helyszín összes színpadán játszottam, de nem tudok belépni az indiai sztárba, hogy játsszak
Eddig jó.
Szeretem ezt a játékot
Restoran Memasak - Bintang Restoran: Koki Tycoon Santai sru
Wow, milyen cuki
Jó bátor alkalmazás, nagyon szeretem, köszönöm, hogy ez az alkalmazás segít új receptek elkészítésében, köszönöm szépen
Nagyon élveztem ezt a játékot egészen a 4. hely feléig, amikor a játék visszaállt az elejére. Ha ezt a hibát javítanák, a játék 5 csillagot kapna.
Szeretek főzni, és kitalálni, hogyan gyorsíthatom fel az étel elkészítését.
Jó! Eddig jó. Szeretem, hogy nem kell mindent magamnak csinálnom, mint sok más játékban. Ebben a játékban bizonyos dolgok automatizáltak. Szép. Nincs dráma harc az idő legyőzéséért a győzelem és a szintek átadása érdekében. 🤗🤗🤗👍🏾
Érdekes
Nagyon élveztem ezt a játékot, és sikerült eljutnom egészen a hat étteremig, sok időbe telt, csak most jelentkeztem be, és minden kemény munkámat újra eltüntették!
Szia, milyen érdekes a játék
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Vabaajamängud nxf
Rifana
Nem kap életérméket, miután áthaladt minden szinten? Ez alacsony
Ne vásároljon játékelemeket. 2 dollárért vásároltam kellékeket, és nem írták jóvá a játékszámlámon.
Jó játék fiatalabb játékosoknak
Nagyon jó gme
Szórakoztató!
Nagyon szép játék, de ha elérsz valamilyen szintet, az túl nehéz 😒💔 játszani. Kérem, mikor oldják fel a 7-es helyet, mert én, mint az 1-től 6-ig, de nem tudom miért ...mikor beírom ...hamarosan azt írja ki, de amíg nem jön
Lef*gyni
Bejelentkezett a Facebookon, és nem kapott gyémántot, ahogy ígértem. Ehelyett a játék lef*gyott, amikor visszatért a bejelentkezésből, és be kellett zárni.
Ohh
Csak rövid ideig játszani jónak tűnik
Szép, de nehéz játszani az indiai boltban.
Ez a jó játék..és annyit lehet főzni..különböző ételeket..🍔
Éppen tegnap töltöttem le. Nincsenek problémák. Eddig élvezem a játékot. Jó játék.
Nagyon szórakoztató és egyszerű a legjobb módja annak, hogy megütjük az időt, vannak kiegészítések, de ez rendben van
Nagyon élvezem a játékot, de minden szint után megjelenik egy hirdetés, és elsötétül a képernyőm. Kitalálnom kell, hogy melyik sarokban zárjam be a hirdetést, hogy továbbléphessek a következő szintre. Nagyon idegesítő 😠
દશ ફ
A játék továbbra is kilép magából minden szint után, így azt a választ kaptam, hogy javították, de nem volt annyira eltávolítva.
Nincsenek iránymutatások a játékhoz
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Fritidsspill zost
A túl sok időzített főzőjátékban kevésbé élvezetes és irreális, de rendben van.
Ez az alkalmazás könnyű játszani
Ez egy szórakoztató és nehéz játék, imádtam
Eltart egy ideig, amíg betöltik az adataimat