Post by deathstiposichtta on Feb 17, 2022 22:39:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ resursun kilidini açın ▞▞▞
▞▞▞ Bike Race:Motorcycle Games 2022 version ▞▞▞
👍👍 yaxsi oyundu
Mən 2 ulduz verirəm, çünki hamının facebooku yoxdur, hətta uşaqlar da bu oyunu oynayır və niyə siz real pul saxlayırsınız, çünki hamı oyuna pul xərcləməyi sevmir və bəzi insanların bank hesabı yoxdur, ona görə də zəhmət olmasa bunu etməlisiniz Siz kimi dəyişikliklər oyun sikkələri olmalıdır və hər kəs digər oyunlar kimi pulu varsa və FB-ni silməlidirsə, almaq üçün istənilən velosiped seçə bilər.
Zordu
バイクレース:レースゲーム (Bike Race) レース iyu
Düşünürəm ki, bu oyun heyrətamizdir!!! Bu mənim xoşuma gələn kompleks deyil və həqiqətən asandır! Bu pulsuz oyunu mütləq yükləməlisiniz!!
Bike Race:Motorcycle Games Ötmə izpc
Elaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cooooox gozel oyundur .
Yaxşıdı amma başın yerə dəyəndə niyə ölürsən dəbilqə taxırsan. Yaxşı bir oyun axtarırsınızsa, bunu seçin. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pis oyundu sikdirsin
Bu oyun əsəbiləşir ki, siz sadəcə şeylərin kilidini açmaq üçün BÜTÜN bir dəstə iş görməlisiniz. Bu oyun yalnız 1 ulduz alır, çünki internetə ehtiyacınız yoxdur, amma başqa bir şey yoxdur.
Race and have fun against millions of players. Speed up the wheels and get ready for fun! Addictive racing gameplay - New game mode: Tournaments!
Xoşum gəldi
Bu, vaxtı asanlıqla keçirən bir oyundur. Çətinlikləri və əyləncə səviyyələrini çox bəyənirəm. Əyləncə üçün ən yaxşı oyun
əyləncəli oyun. Mən üç trekdən sonra reytinq verirəm, çünki əksər oyunlar kimi, onu qiymətləndirmədən əvvəl onu oynamağımı istəmirlər. ona görə də hər trek üçün ona bir ulduz verirəm.
əyilmə xüsusiyyətini bəyənmirəm, zəhmət olmasa bunu parametrlərdə dəyişdirə bilərsiniz
Utandım. Mən bunu çox gənc olanda oynayırdım və bu heyrətamiz idi. İndi mən bunu yenicə oynayanda hər bir "Vip" velosipedini görmək üçün qayıtdım ki, siz sadəcə gün ərzində tapşırıqları yerinə yetirməklə qazana bildiyiniz zaman aylıq ödəməlisiniz. Bu oyun pul ac oldu və artıq əyləncə deyil
Davam etmək üçün pul ödəməli olana qədər yalnız 30 dəqiqə oynaya biləcəyinizi başa düşənə qədər əyləncəli oyun. Lame......Silindirilib
Əgər siz pul ödəmək və ya başqalarına qarşı oynamaq istəmirsinizsə və siz başqalarına qarşı oynayırsınızsa, onlar təkmil velosipedlərə malik ola bilərlərsə, siz döyməyə yaxınlaşmaq üçün pul ödəməlisiniz.
Bike Race:Motorcycle Games Трке mbns
Oynamaq olmurrrr kötü
12 Best Motorcycle Games for iOS
💎
Bu gözəl oyundur, xoşuma gəlir, amma getməyə başlayanda səs
Sadəcə uzun, keçilməz reklamlar əlavə etməklə yaxşı oyunu mükəmməl şəkildə məhv etdi və tez-tez bu oyunu bəyənirdi, lakin səviyyələri təmizləmək üçün reklamlara baxmağı və axmaq velosipedlərə pul xərcləməyi sevməsəniz, tövsiyə etməyəcəksiniz
Mən onu sevdim və İngiltərə bankı 6a serverində mənim uşağım olmalı olan ilk şəxs idi və atam və həyat yoldaşım evi tərk etməli olan yeganə insan deyildilər ki, məndə bir az daha çox şey var idi. Mənim komandamda və ərimdən daha yaxşı nəticələr və ən məhsuldar hissə məni eyni serverdə yaşadığım bir mövqedə buraxmaq üzrədir, eləcə də bu vəziyyətdə olan insanlar və tanıdığım insanlar O zaman mənə çox şey demək lazımdır ki, onlar indi sənsən.
cox yaxsi oyundu
İndi pisdir. Qoşulmayacaq və ya əbədi davam edəcək. İtirilmiş tərəqqi və qruplar. İndi hər şey pisdir. sağol.
Çox əyləncəli idi! Dostlarınızı gəlib sizinlə oynamağa necə dəvət edə biləcəyinizi çox bəyəndim! Təəssüf ki, telefonum onu öz-özünə sildi, amma gedib yenidən quraşdırdım. Mən sadəcə bu oyundan imtina edə bilməzdim!
Oyun əyləncəlidir və keyfiyyət əladır, amma mən çox az səviyyələrin olduğunu bəyənirəm
Urban Trial Freestyle is a Bike Racing and Single-player video game takes place in the challenging environment full of obstacles.
Mən tgis gane-ni daha çox sevirəm, çünki bu, məktəb səfərləri, avtobus/məşqçi gəzintiləri və s. üçün əla keçid vaxtıdır, mən ona 5 ulduz verərdim, lakin sürüşmələr bir az daha hamar ola bilərdi və indiyə qədər o, mənə əyilmək, sürətləndirmək və tormozlamağı izah edir. Fater bir neçə uğursuz olur, lakin bu bir neçə kiçik şeydən başqa, bu, hər kəsin həqiqətən oynaması üçün əla bir oyundur. 😊
Çox gözəl oyundur amma çox böyükdür.....!
Mən oyunu tam enerji ilə oynayıram.Gündəlik və tam gün oynayıram...sonra 4 möhtəşəm səviyyəni tamamlayıram🥳🤩dəfkar etməli 🤧səviyyələr..amma super oyun fantastik 🔥Assam 🔥Mən bir neçə gün oynayıram ki, bu oyuna həqiqətən aludə oluram o günlər..bt səviyyələri😑😑😐
Əyləncəli, çətin, vaxt itkisidir, lakin bütün əsas səviyyələri keçdikdən sonra bir az darıxdırıcı olur.
SUPER əyləncəli və sadə!! Onlar da sizi bir dəstə reklamla narahat etmirlər.
Bu gözəl oyundur, əslində indiyə qədər oynadığım ən yaxşı velosiped oyunudur, lakin səviyyələri açmaq üçün öz məlumatlarınızdan istifadə etməli olduğunuzu bəyənmirəm
Bir əlaqə çantası görürük. Səviyyələr demək olar ki, mümkün deyil.
Gözəl oyun, lakin sadə oyun, lakin yarış oyunu və sürücülük
Pox kimi oyun
Yaxşı, mən bunu bir ulduza dəyişdim, çünki səviyyəni tamamlayandan sonra üç ulduzun vaxtı dəyişir və o, mənə oyunun bu çirkin bəhanəsini necə oynamaq lazım olduğunu söyləyir.
gözəl oyundu əla super🤗
Pisdi
Bu layiqli oyundur. Onun mənə necə getməyi, əyləc etməyi və velosiped mövqeyinə əyilməyi göstərməsinə nifrət etdim. Mən də nifrət etdim ki, daha sürətli velosiped istəyirsənsə, onu oyunda və ya onun ətrafında başqa yolla qazanmaq əvəzinə valyutadan istifadə etməlisən.
Eladi sizlere baxmayin ozlerine aiddi sozlerim gijdllaglar dedeviz yaradib pisdiyirsiz peyserler Qehbelwr
Bu oyun pisdir, mən velosipedimi döndərməyə çalışdım və o, başqa tərəfə fırladı və bu, oyunun ortasında təsadüfi olaraq baş verdi, həmçinin velosipedim təsadüfi bir qüvvə ilə ağırlaşmağa davam edir, mən bu oyunu yükləməyi tövsiyə etmirəm.
Merge Tanks: Idle Tank Merger Santai pgv
In general apk file Bike Race Free Motorcycle Game has rating is 8.5 from 10. This is cumulative rating, most best apps on google play store have rating 8
Oyunun gedişatı əladır, telefonun fırlanmasının velosipedə çevrilməsinə kömək etdiyini başa düşməyim bir az vaxt apardı, amma ümumilikdə çox gözəl. Bəzən çox çətin. Reklam baxımından? Varsa çox az.
Çoxlu reklamlar və ödəniş etmədən yeni velosipedlər əldə etməyin heç bir yolu yoxdur, amma yenə də əyləncəlidir